Wil je graag gezond en soepel blijven tijdens je zwangerschap? Of een manier vinden om goed om te gaan met je zwangerschapskwaaltjes? Do-In yoga kan hierbij helpen. Daarnaast zorgen de oefeningen en zelfmassages ervoor dat je goed bent voorbereid op de bevalling en je kraamweken.

Op dit moment ben ik nog bezig met de Do-In zwangerschapsspecialisatie. Als je nu zwanger bent en graag Do-In yoga wilt doen, kan ik je van harte het volgende boek aanbevelen (ook fijn als je elders een zwangerschapscursus doet):

Lilian Kluivers beschrijft in dit boek op een prettige en inspirerende manier hoe Do-In van meerwaarde kan zijn tijdens je zwangerschap. Het is fijn dat je al direct met de oefeningen kan starten en op een later tijdstip wat meer de theoretische achtergrond kan lezen. De oefenseries hebben mijzelf erg goed geholpen om tot op het laatst in de zwangerschap nog soepel te kunnen blijven. De leefstijl-en voedingstips zijn daarbij ook erg nuttig. Dankzij dit boek kon ik tijdens mijn laatste zwangerschap op een makkelijke manier dagelijks wat oefeningen en zelfmassages doen.

Vind je het prettig bepaalde oefeningen wat beter uitgelegd te krijgen? Of ben je onzeker of je de oefeningen goed doet? Neem dan contact met me op, we kunnen dan een individuele les af spreken. Hiervoor geldt het tarief van mijn coaching, klik hier