MamaLeiden biedt coaching aan moeders met kinderen in alle leeftijden. Het moederschap is mooi, ontzettend leuk, maar ook dagelijks een grote uitdaging. In de coaching is er aandacht voor wat jij nodig hebt om als moeder goed in je vel te zitten, voldoende energie te hebben en om de balans in je leven te blijven ervaren of weer terug te vinden.

Mijn coachingsstijl wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid, openheid en authenticiteit. Ik kijk en luister naar wat jij nu nodig hebt in je leven en samen gaan we daarmee aan de slag. Ik vaar daarbij op mijn jarenlange ervaring als psycholoog en mijn eigen moederschap. Daarnaast inspireert Do-In en de gedachtegoed van de traditionele Chinese Geneeswijze mij zeer en laat ik dit ook, wanneer dit jou aanspreekt, terugkomen tijdens mijn coachingsgesprekken.

Praktisch:
Voor de coachingsgesprekken heb ik geen vaste locatie, dit is afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop we afspreken. Coaching aan huis binnen Leiden en wandelcoaching behoort ook tot de mogelijkheden. Via contact kan er een afspraak gemaakt worden.